5 Mart 2014 Çarşamba

Her Kadın Güzeldir! Yeter ki Güzelliğini Ortaya Çıkarabilsin!

Oriflame her kadının hayalindeki güzelliğini keşfetmesi için sunduğu ürünlerine şimdi de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak sunduğu “You Dazzle” koleksiyonunu ekledi.

You Dazzle Serisi ile Güzelliğini Keşfet!



Hepimizin hayatında minnet duyduğumuz, iyi ki varsın dediğimiz kadınlar vardır. Bu kimisi için annesi, kimisi için ona okumayı öğreten öğretmeni, kimisi için ablası ya da en yakın kız arkadaşıdır. Ama biliriz ki hayatımızda ki bazı kadınlar bize güç verir, destek olur, ilham verir. Haydi gelin bu Kadınlar Günü’nde etrafınızdaki kadınlara ne kadar değer verdiğinizi göstermek için bir fırsat yaratın ve onlara hayatlarını renklendirecek bir hediye verin. Sevdiklerinizin gününü güzelleştirecek frezya kokusu harika bir hediye seçimidir. Baş döndürücü You Dazzle koleksiyonuyla kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın!

Güzel Kokulu, Narin bir Bitki: FREZYA 

Frezya
İlkbaharın habercisi güzel kokulu, narin bir bitki olan Frezya'nın Türkiye'de son yıllarda üretimi artmıştır. Çeşitli renkleriyle evlerimizi süsleyen Frezya, Avrupa’da karanfilden sonra en çok yetiştirilen çiçektir. Güzel kokulu Frezya’nın parfüm tasarımcıları tarafından tercih edilmesi de tesadüf değildir. Biz de mis kokulu, mutluluk yayan Frezya çiçeğinden aldığımız ilhamla You Dazzle serimizi yarattık. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için harika bir hediye seçim olan you dazzle’ı mutlaka deneyin!

Harika Görünün, Harika Hissedin!

You Dazzle Laptop Çantası Şal
Oriflame her kadının hayalindeki güzelliğini keşfetmesi için sunduğu ürün portfölyesini şimdi de You Dazzle serisini ekledi..
Kadınlar Günü'nde sevdiklerinize You Dazzle Koleksiyonunu hediye ederek kendilerini harika hissetmelerine sebep olabilirsin!
Göz alıcı, çiçeksi tasarımlardan oluşan aksesuarlarla hayatınızdaki baharın heyecanını, ışıltısını katın. Gününüze renk katacak hafif, şık You Dazzle Şal ile etranızda göz kamaştıracaksınız.
Bilgisayarınızı taşırken tarzınızdan ödün vermeyin! 15 inçlik laptoplar için uygun olan You Dazzla Laptop Çantası’nı ister çiçekli deseni ister mor rengi ile çift taraflı kullanabilirsiniz.

Hediyenin En Renklisi 

You Dazzle Ruj
Özel ve kısa süre için üretilen ruj serimiz, cesur renkleri, müthiş pürüzsüz yapısıyla günlük kullanımda veya özel günlerde harikalar yaratacak! Pure Colour You Dazzle Ruj’lar 5 yeni rengi ile kalbinizi fethedecek!

Kendinize ve Sevdiklerinize İyi Bakın!

Sevdiklerinizin gününü güzelleştirecek frezya kokusu harika bir hediye seçimidir. Baş döndürücü You Dazzle Cilt Bakım ürünleriyle kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın! Günlük kullanıma uygun hafiflikte, çiçeksi ve taze kokusuyla cildiniz yumuşacık olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder